Bloggerliv og Vipper

Husk at sige “ja”

Det er ikke løgn det dér med, at du får, hvad du giver. Nogle gange kan man så også være u-/heldig at få mere end man selv spyttede i kassen, men det er en nogenlunde homefree devise at leve ud fra.
Jeg ved, at jeg helt sikkert kan blive bedre til at liiiige finde 10% ekstra overskud frem, når jeg i virkeligheden har mest lyst til at råbe nogen midt over. Det er egentlig sjældent at jeg råber, men er du da saiindsyg, hvor kan jeg blive skinger i en snæver vending!
Bum! Ud af det blå, så krænger en nasal, skærebrænder sig ud af min mundhule, og vrøvler et eller andet mere eller mindre sammenhængende til nogen, der for længst har lukket af, fordi den stemme simpelthen ikke er til at holde ud af høre på!!
Problemet med mig er, at jeg ikke mestrer den gylden middelvej særlig godt. Enten er der rigelig med luft på stemmen eller også brager den ud som før beskrevet.

Nå – det jeg egentlig vil frem til er, at der er så mange muligheder derude. Hvis du får øje på en, så snup den, hvis den altså passer ind i dine planer eller matcher en lille drøm du går og har om noget. Hvis ikke muligheden byder sig, kan det være, at det er fordi du selv skal skabe den. En måde du kan gøre dette på, er at sige ja! For ved du hvad, nogle gange opstår de vildeste muligheder, når du bare deler lidt ud af dig selv og det du kan.
Der sker mange ting ovre i mit liv, privat og arbejdsmæssigt, og nogle af dem har jeg på ingen måde kontrol over, andre er i gang fordi jeg har fundet ud af, at ingen ringer på min dør og spørger, hvad jeg har lyst til.  Så må jeg selv opsøge de, dem eller det der skal til for, at jeg kan få opfyldt mine drømme eller ønsker.

Livet er sgu så kort, og det er så nederen at sidde og ærgre sig over de ting, man ikke fik rykket på.
Så nu, eller bare i morgen, nu har du jo lige sat dig i sofaen, men i morgen altså -så er det ud af starthullerne og få gjort noget af det DU drømmer om 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerliv og Vipper