Dressgate, Friyay og en weekend med det hele

Det bobler i min hjerne

Det bobler i min hjerne!
Jamen det er jo til en start et meget godt udgangspunkt, for så ved vi, at der ikke er helt tomt på øverste etage.. Jeg har 14.000 gode idéer til alt muligt, og ved I hvad, det er ikke nemt sådan at beslutte, hvilken én man skal starte med at føre ud i livet.

Så nu har jeg lige sat mig i sofaen med noget dejlig mørk okø-chokolade. Det feder heller ikke. Det er jo økologisk ikk’, så vi leger, at når man køber dejlig fair trade økomad og drikke, så er der den vidunderlige bonus, at det simpelthen ikke tager bo på hofte 2 (om jeg har gået på rimeskole? Deeeet tror jeg nok..).
Så denne overspringshandling kommer til udtryk i overdrevent indtag af chokolade, imens hjernen er ved at koge over.
Idéerne er mangeartede, så som skulle jeg få pandehår igen, male gulvene hvide (vent den er hermed streget), idéer til at tackle frustrerede “kunder” på mit arbejde, skulle man lave et tøjbyttemarked med veninder, bestille spa-ophold til svensken og jeg, fliser eller græs i forhaven, madplaner inkl. søndagsgryde (man bliver glad for resterne om mandagen, for hey – INGEN orker at lave mad om mandagen), nye blogindlæg osv.

Hvornår skal jeg få tid til at sove, spise, hygge med børn og Svensken, arbejde, når disse idéer bare VIL ud og realiseres (hvis de da består “at komme på skrift”-testen)?

En anden idé der har fyldt nogle dage, er det dersens nye sofabord, som vi ikke har fundet endnu. Ærligt, så har jeg heller ikke ledt. Jeg drømmer om, at nogen tagger mig på et billede af et kongeagtigt lækkert sofabord til ingen penge eller deromkring, og så er den ude af verdenen!
NOK om sofabord.

Nu handler det om, at vi er i MARTS måned! Gosh manner, forår og fødselsdag er hvad jeg forbinder med marts! ALLE i min familie, på nær en rund håndfuld har fødselsdag i marts, så jeg venter bare på at min stakkels Lifesum-app må kapitulere grundet kulhydratchok, når mine fødselsdagsmenu-indtastninger begynder!
ALT. MED. MÅDE.TANJA. Husk det nu…
Nu tager jeg lige det sidste stykke chokolade (for i dag…) og så er det på puden.

Sov godt derude!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dressgate, Friyay og en weekend med det hele