1 uges stilhed

Noget om kinder, ører & knæ

Det bliver absolut ikke et indlæg i anatomiens navn, men jeg kan godt allerede nu love/advare om, at alle i overskriften nævnte legemsdele har gjort lidt ekstra ud af sig selv i dag.
Det hele startede i går, hvor vi alle 4 tog på skaterbanen/rullebanen og gav den fuldæde på inliners/løbehjul. Det er svært at stoppe, når det kører godt. Jeg har god nok læst mig frem til, at man som nybegynder på rulleskøjter max skal køre 20-30 minutter om dagen. Ja, det har jeg så ingenlunde overholdt. Jeg vågnede så op til straffen for dette her til morgen, med et højre knæ, der råbte nej, nej og atter nej.

Heldigvis skulle jeg ikke kickstarte fredagen rulleskøjtetur, næ en stor del af fredagen skulle spenderes i Legejunglen med S’s klasse + en naboklasse. 4+ børn, ca. 8 forældre og en hal på størrelse med Bornholm uden synderlig vellykket lyddæmpning.
Ungerne var søde, og det var forældrene også 😉 4 timers intensiv leg og kaffedrikning. Så.var.mine.ØRER.færdige.

Hjemme igen. Ro. Megahygge i haven var lige hvad vi trængte til.

Solen skinnede og det gør mine kinder også, som Rudolfs røde tud. Husk solcreme folkens, solen står lavt. Den var også meget smuk her til aften!

Nu skal de føromtalte ømme knæ bære på ca. alt for mange gram bland-selv-slik, som jeg uden at tøve har indtaget til et afsnit “Nashville” imens drengene ser action-pladder med al for høj volumen!

Jeg har planer om at være lige dele praktisk og flyvende på rulleskøjter i denne weekend. Jeg kan mærke, at det bliver godt.

God fredag derude, må den blive fyldt med sol (og solcreme) og uømme legemsdele 😀

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 uges stilhed