10 facts om yours truly

Noget om damer i toge og glatis

imageBeklager mit fravær på bloggen i går. Jeg skulle lige sunde mig. Jeg var simpelthen chokeret.
Det kom som en kæmpe overraskelse, og jeg ved godt, at sandsynligheden for udfaldet var til stede, men jeg havde alligevel håbet om, at det ikke var dét, der ville ske i tirsdags.
Men jeg havde ingen indflydelse på det.

Jeg taler selvfølgelig om årets første snefald… troede du vi talte om noget andet?
Jeg vælger dog at finde det positive i al det palaver sådan noget sne kan lave. Nemlig, at ungerne ELSKER det og jeg kan have mine yndlingsstøvler på 🙂
I kan i øvrigt læse lidt mere om min anskaffelse af dem lige her .

image

Udover snefald og ny præsident i Amerika, så tænkte biografklub Danmark åbenbart, at jeg ikke havde fået nok gys i denne uge, så jeg drog i aftes i bio med min gode veninde og så “Kvinden i toget”. Mine skuldre sidder stadig fast i tindingehøjde. Den var pænt spændende.

Den kan anbefales, men jeg har også slået fast, at jeg er den piveste skid, der i bund og grund ikke frivilligt vælger at se film/serier, der er vildere end “Venner”.

I aften står den på and hos mine dejlige forældre. Min mor laver byens bedste brune sauce og jeg forudser, at jeg bare triller hjem bagefter.

Hav en skøn aften, med eller uden Morten, som i virkeligheden hed Martin, men lad nu det ligge.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts om yours truly