Jeg vil ikke nå det hele

Januar sådan cirka

Kalenderbladet siger d.31.januar 2017.
Jeg fik tracket lige i underkanten af 50 km i Endomondo-udfordringen Svensken og jeg havde med et vennepar. Det var ikke meget. Ikke så meget som jeg troede jeg ville nå. Godt nok er der gået flere ture, der ikke blev tracket, men havde alligevel håbet på noget mere. Nuvel, jeg har gået mere med Kæmpehunden end vanligt, og det er både min krop, Kæmpehunden og den primære hundelufter på vores matrikel, Svensken, glade for.

Vi har også haft sukkerfri-januar. Det er gået sådan nogenlunde. Der er indtaget et glas cola eller faktisk 2, og måske faldt jeg i med en lille dessert en enkelt gang. Men ellers gik det ret godt, og jeg tror egentlig, at jeg vil holde sukkerfri sådan i store træk, og kun vælge de ting til, som jeg VIRKELIG har lyst til, og ikke spise grundet vane.
Jeg har ikke savnet det så meget, som jeg troede jeg ville – hurra er der kun at sige til det.

Derudover er vi gået i gang med et nødvendigt oprydningsprojekt, som langsomt skrider fremad. Det foregår mestendels i kælderen, men alle etager kunne nu godt trænge til en tur med oprydningsbrillen.

Svensken og jeg fik endelig fundet en serie, vi begge kunne lide og fik set den. Alle afsnit. Det er store sager. Vi kan endda anbefale den – Netflix “Designated survivor” 🙂

Yngstebarn var til sin første mærkeprøve og ældste barn fik indkaldelse til opstart på knallertkørekort.

Svensken og jeg fejrede 18 års kæresteri, og går en måned i møde, hvor vi kan fejre kobberbryllup!!!! (det er stadig helt uvirkeligt oppe i mit hoved).

Billedresultat for john mayer

                                                         YES MAYN!

Sidst –  men på ingen måde mindst- Svensken og mit fællescrush, John Mayer, har annonceret world tour, og kommer således til Danmark hele 2 gange i år. Om vi skal afsted og glæder os, sådan ret meget – JA!!!

Nu vil jeg gå på arbejde for 2. gang i dag, en aftenvagt kalder 🙂 God aften derude!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke nå det hele