1 uge - nedtællingen er begyndt

TILLYKKE TIL MIG

Så kom dagen, hvor jeg fylder 12784 dage. Eller 35 år.
Jeg ELSKER fødselsdage, men er egentlig fuldstændig ligeglad med alder. Som Beyoncé så smukt synger i sangen “Rocket”, er jeg “comfortable in my skin”. Okay chancen for, at Bey er lige en tand mere comfortable i hendes kroppis end jeg er i min, er til stede, det indrømmer jeg alligevel. Men jeg tænker sjældent over, at jeg har den alder jeg har. Jeg går stadig og venter på at blive voksen… Jeg prøvede at få klippet en af de dersens mor-agtige pager, men det hjalp ikke rigtigt! Så meldte jeg mig ind i forældrerådet i V’s klasse (allerede i 0.klasse hva ba!), men mest fordi det er så skide hyggeligt med forældrerådsmøder, hvor rødvin indgår! Så det tæller nok ikke helt…
Måske er jeg en “normal” voksen…Så er det altså bare ikke som jeg troede det ville være. Det er MEGET sjovere!!! Yay mand, det skal fejres.

Men, d.11. september er jo også dagen, der optages af en anden begivenhed….

 

Rigtigt gættet – det er også dagen, hvor vores allesammens Preben Elkjær har fødselsdag.
Lige præcis dette sammenfald har jeg yndet at sprede budskabet om siden jeg engang i 1980’erne var i lufthavnen og tage imod det danske fodboldlandshold. Jeg havde sågar en landsholdstrøje med nr.10. Coincidence ? I think not.
peHer har vi ham – P.E.

Tillykke til os Preben.
Jeg ønsker jer alle en skøn dag, og smut så ud og fejr noget; lillefredag, fuldmåne, god hårdag, whatever 😉

 

 

Møs Blogmama

1 kommentar

  • Moar

    Kæreste skønne søde kloge smukke omsorgsfulde sjove datter ❤️❤️❤️
    Du (og Preben) ønskes et KÆMPE Tillykke med fødselsdagen og du er lidt voksen syntes jeg, men kan stadigvæk “tegne udenfor” gudskelov.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 uge - nedtællingen er begyndt