Byggemand-blogmama

Hjælp en amatørbagerske….!

Dog ikke mit værk, men kunne godt have været…

 

Yours truly skal ud svinge stængerne og måååååske nyde en lille drink lige omelet.
En skøn veninde skal fejres, og jeg må sige, at jeg glæder mig og så igen må erkende, at jeg har samme problem som mange af mine medkvinder:

Jeg har ikke noget at tage på.
Det en sandhed med modifikationer, idet jeg rent faktisk har tøj hængende i skabet, jeg synes bare ligesom ikke, at det er lige dét jeg vil have på.
Vi havde jo samme problem sidste år, kan I huske det, hvor jeg skulle til bryllup og truede med at komme i bar røv og stilletter.
Det endte jo (heldigvis) lidt anderledes, og jeg håber da heller ikke, at jeg skal ud i at true nogen eller noget denne gang.
Derudover har jeg jo tilbudt min hjælp, som den største selvfølgelighed, og jeg er derfor sat på opgaven at bage noget brød og lave en dessert.
Og se NU kommer presset for alvor. Skide hul i tøjproblemet, næ du, jeg skal simpelthen bage for én, der selv er MESTERBAGER og laver de lækreste brød og kager.
Ej men hvad hulan gør jeg? Måske læser hun med og sidder og griner smøret lige nu?

Jeg tror måske jeg ved, hvad der skal bages, men altså nu er vi ikke ude i tøjkrise mere, nu er vi mere ovre i røremaskinekrise. For sådan en krabat har jeg ikke.
Jeg ville lige i skrivende stund ønske det, men det forholder sig anderledes, at det tætteste vi kommer på en røremaskine, er mine slaskede overarme og en træske!
Det er et liiidt sørgeligt billede. Kan I også se det for jer.

Derfor modtages opskrifter på brød, der sagtens kan blive lex uden brug af røremaskine med kyshånd – I dag – NU!!!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggemand-blogmama