Nu stopper det....

Kan vi få armene ned!!

Ja, for de er trætte…yours truly har nemlig fået svinget nogle håndvægte nede i træningscentret. Men – hvis jeg nu ikke havde straffet overarme, og derfor kunne få armene op, SÅ havde jeg haft svært ved at få dem ned efter en weekend med dejligt vejr og dejligt selskab.

Vi fik fejret gode venners barn i høj solskin til terrassefødselsdag, rulleskøjterne blev luftet og der blev luget lidt ud i ukrudtet, der hersker mellem fliserne på terrassen…
Jeg er fan af sol og blå himmel, og at vores lille bitte hus pludselig får et ekstra udeværelse på små 800 kvm tilføjet…

I dag har jeg også været med min dejlige veninde og kigge på brudekjole til hende.
GOSH – det er svært ikke lige at få lyst til at gengifte sig med Svensken, når man ser alle de fantastiske kjoler!
Men når man ligesom har været turen igennem og ikke orker at lave en Elisabeth Taylor, så er løbet kørt for Fru Appehl her.
Så jeg måtte suge til mig af alt det brusende tyl og de betagende blonder…
Det var i sandhed en skøn eftermiddag, og så skal jeg jo også selv i gang med at finde noget maaajet pænt at tage på 😀 (nu ser vi lige hvad træningen kan gøre ved kroppis, hvem ved, måske vi ender i en ærmeløs model – nej nu bliver det helt vildt!)

Jeg kørte hjem med et smil på læben og en overordentlig irriterende sang på hjernen, noget med Roxette. Lidt ærgeligt at den overtog pladsen mht. sange på hjernen. For netop som min veninde havde besluttet sig for en kjole, tonede “Lambada” ud i højtalerne og så var der ikke et øje tørt!
” Sjååååle musefor….” Ved ikke hvad der synges, eller sproget det gøres på, men lydskriften som anført er et godt bud på, hvad vi ALLE egentlig ender med at synge.


Dette billede har intet med træning, brudekjoler eller lambada at gøre, men himlen var næsten urimeligt smuk her til aften, så det måtte foreviges…

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu stopper det....